Schoonheidssalon%20Laura%20BANNER

Bindweefsel massage : de natuurlijke anti-aging

big_37032850_0_200 134

De huid en het bindweefsel

De huid is ons grootste orgaan en bestaat uit meerdere lagen. Eén daarvan is het bindweefsel. Bindweefsel heeft een beschermende, ondersteunende en verzorgende functie.
Bindweefsel is rekbaar, maar kan ook zijn stevigheid verliezen. Er kunnen verklevingen onder de huid komen waardoor de huid er niet meer strak en egaal er uit ziet.
Het is mogelijk om de huid en bindweefsel te stimuleren, door speciale massage technieken gericht op de bindweefsellaag. Deze intensieve massage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing.
(Ook een slechte doorbloeding van de huid veroorzaakt acné, verklevingen, en rimpels).
Met stevige massagegrepen (in het bindweefsel) wordt de elasticiteit en de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Het bindweefsel wordt geprikkeld om zich te vernieuwen en zijn verklevingen los te laten. Hierdoor wordt de kwaliteit van de huid beter, steviger en oogt daardoor jonger. Daarnaast kunnen eventuele littekens vervagen.

Wat doet bindweefselmassage ?

•Verbeteren van de huidconditie, huidstructuur en huidteint
•Stimulatie van de huiddoorbloeding
•Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
•Verbetering van de opname van werkstoffen, voedingsstoffen en zuurstof
•Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
•Bevordering van de celdeling
•Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
•Verbetering van de huidweerstand
Bindweefsel is geschikt voor alle huidtypen. Bindweefsel kan zowel preventief als bij huidproblemen ingezet worden.

Doel van bindweefselmassage

Het doel van bindweefselmassage is om de huidconditie te verbeteren.
Bindweefselmassage is uitermate geschikt voor:
Om optimaal resultaat te krijgen zijn meerdere behandelingen raadzaam en dan zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage plaats vinden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 6 keer zijn, 1x per week. Daarna geven wij het advies om de bindweefselmassage bij te houden.
De bindweefselmassage wordt uitgevoerd op een schone droge huid. De duur van de massage op het gelaat is ongeveer 60 minuten. De zeer intensieve massagegrepen kunnen soms pijnlijk aanvoelen. Dit komt door de eventuele verklevingen. Maar in het algemeen wordt de behandeling als zeer prettig ervaren , en valt men soms in slaap!
Al na 1 bindweefselmassage voor het gezicht is het resultaat zichtbaar. De huid is goed doorbloed en zal prettig en steviger aanvoelen. Na de behandeling is het raadzaam om veel water te drinken. Dit om de afvalstoffen goed af te laten voeren. U kunt na de behandeling gewoon uw dagelijkse dingen doen.
Na herhalen van de bindweefsel massage zult u merken dat de huid steviger aanvoelt, en de fijne lijntjes verminderd.

Naam

Schoonheidssalon Laura Zuliani

Adres

Wateringseweg 73
2585 SW Poeldijk